Viktminskningscoachning

Viktminskningscoachning

Viktminskningscoaching

Har Du bantat ett flertal gånger i Ditt liv? Du har kanske lyckats gå ner en del kilon men sedan gått upp dem igen? Kanske tar det här med vikten, kroppen och maten mycket av Ditt fokus? Vill Du sluta fred med maten, kroppen och hälsan och i stället fokusera på det som är viktigt i Ditt liv?

Är Du redo att prova något helt annat? Där fokus inte ligger på maten och tankar på maten utan där vi ser på det i ett längre perspektiv. Vi fokuserar på VARFÖR Du vill gå ner i vikt och jag coachar Dig i att hitta Din inre kompass som Du kan följa i processen för att nå Din hållbara hälsovikt.

Basen är under tiden artegen lågkolhydratkost enligt handmodellen. Enkel att följa!

Vill Du äntligen sluta banta och börja LEVA? Välkommen att boka en tid hos mig eller hör av Dig om du har några frågor kring detta! Som ACT Instruktör för viktminskning ser jag fram emot att få coacha Dig framåt för att hitta Din väg!

ACT ALP – när inget annat längre fungerar

Vad är ACT-ALP? Det är ett hälsokoncept för den envisa kroppen, skapat av Anna Hallén Buitenhuis. Annas Livsstils Protokoll. Har Du jojobantat mycket genom åren? Upplever du att ingenting fungerar längre trots att du gör alla rätt? I så fall kan det vara så att Ditt mättnadshormon leptin har hamnat i obalans. Då kan det vara så att kroppen tror att Du är underviktig fast att det är tvärtom och den gör allt i sin makt för att behålla det extra fettet på kroppen.

Det här har Anna tagit hänsyn till när hon skapade ACT-ALP. Det innebär att Du under 12 veckor(eller mer om Du önskar det) äter enligt tydliga ramar efter ett särskilt schema för att låta olika organ vila vid olika tidpunkter. På så sätt balanserar du mättnadshormonet leptin och höjer energihormonet T3. Efter de här 12 första veckorna så går Du över till 2 tekniker som blir Ditt alldeles egna unika Livsstilsprotokoll för resten av livet.

ACT-ALP är ”Jag är självsnäll och har fokus på vad som är viktigt och värdefullt för Mig”. Vi lägger fokus på livet mellan måltiderna och det handlar om att balansera och läka kroppen! Viktminskningen kommer på köpet!

Är Du intresserad? Välkommen att höra av Dig för att boka en tid eller om Du har några frågor kring det här! Jag ser fram emot att få lära känna Dig och coacha Dig framåt mot Din nya hälsosamma Livsstil!

Ta dig tid. Unna dig. Du förtjänar det.