Ingela Thuresson

”Det finns möjligheter i varje svårighet!”

Jag som driver Friskvård & Massage Hagby heter Ingela Thuresson. Jag har jobbat många år inom äldrevården som undersköterska men började 2014 känna att jag ville göra något annat. Jag utbildade mig till Diplomerad massageterapeut först och efter det blev det många fler utbildningar, både inom olika sorters massage, men även inom hälsa på olika områden. Jag blev färdig Licensierad lymfolog 2018, Licensierad Stresscoach och Andningsinstruktör 2019, Certifierad Hälsocoach, Diplomerad Kostrådgivare, ACT Instruktör för viktminskning och ACT-ALP Instruktör 2020 och Certifierad MSTR Terapeut(ärrvävnadsbehandling) 2021.

Hösten 2015 startade jag upp mitt företag och började i blygsam skala samtidigt som jag hade kvar mitt jobb som undersköterska inom äldrevården. Hösten 2018 sa jag sedan upp mitt arbete som undersköterska för att endast jobba i mitt företag. Jag jobbar jag nu även som administratör i mindre skala i min mans byggföretag vid sidan om arbetet i mitt eget företag.

Jag bor med min man, en katt och en hund i Norra Hagby, 2 mil söder om Kalmar, och har min mottagning i en attefallsstuga på tomten. Ett specialbyggt hus just för min verksamhet. Det ligger med naturen precis utanför knuten. Lugnt och skönt. Ingen trafik som stör utanför. Och jag har inrett mottagningen harmoniskt just för att du som kommer till mig ska få en fin helhetsupplevelse.

Jag tycker det är fantastiskt att få vara med och bidra till människors välmående och hälsa genom mina olika sorters behandlingar, rådgivning och coaching! Och så har jag ju förmånen att få träffa många fantastiska klienter också! Ett riktigt drömjobb har jag!

Varmt välkommen till mig!

Ta dig tid. Unna dig. Du förtjänar det.