Otroligt nöjd! Avkopplande, lugn och fin miljö. Passade mig. Trevlig och proffesionell på alla vis! Rekommenderas varmt!

Michaela

Väldigt nöjd! Avkopplande, lugn och underbar miljö. Känner mig som en ny människa efteråt och mår mycket bättre! Trevlig och professionell! Rekommenderar verkligen detta ställe!

Linnèa

Tack för en välgörande och grundlig massage! Så skönt att det finns en så duktig massör på hemmaplan. Jättemysig miljö, lugn omgivning och väldigt trevlig lokal. Kommer fortsätta gå till Ingela. Hon är ett proffs.

Jenny

När man kommer in till Ingela i hennes lilla hus ”Friskvård & Massage Hagby” strålar värmen emot en och att sedan få bli omhändertagen av Ingela är avslappnande för kropp och själ.

Margurithe

När jag kommer till Ingela så upplever jag ett lugn och en harmoni. Hon är aldrig stressad och hon låter mig alltid få ta min tid. Hon frågar alltid hur jag mår. Hennes behandlingar är mycket bra och gör nytta. Hon ger tips på behandlingar, som t ex när hon tyckte att jag skulle må bra av lymfmassage. Den massagen har ju gjort stor nytta för mig. Ingela är nyfiken och vill lära sig nya saker. Det tycker jag är mycket positivt! Hon stannar inte upp och är nöjd med det hon kan utan vill vidare.  Jag har aldrig åkt hem och varit missnöjd. Ingela är mitt andningshål och jag mår så gott. Tack vare Ingela orkar min kropp med jobbet.

Annika

Är supernöjd med min behandling och kan varmt rekommendera Ingela.

Erica

Jag har gått på olika behandlingar hos Ingela i snart 5 år nu, och är lika nöjd varje gång. Bara att komma till hennes lilla stuga och suga i sig den lugna, kärleksfulla atmosfären är otroligt läkande. Att Ingela själv dessutom är väldigt kunnig och lyhörd gör det till en helhetsupplevelse. Vill jag vara tyst är vi tysta, vill jag prata så pratar vi. Allt utgår från mig men ändå med Ingelas touch. Och jag älskar det breda utbudet och blandningen av mer fysiska behandlingar och energibehandlingar. Det bästa är att jag inte ens behöver välja, utan när jag känner att jag behöver både och så syr Ingela ihop en lämplig kombination av behandlingar så att HELA jag kommer i balans. Jag är otroligt tacksam över att ha hittat hit😊

Lotta
Lymfmassagen är fantastiskt.
Anna-Lena
Jätteduktig, väldigt avslappnad miljö och otroligt kunnig. Man känner sig så lugn och nöjd efteråt!
Melicia

Tusen tack Ingela för din medverkan till världens bästa födelsedagspresent. Först 1 timmes muskelknutsbehandling sedan 30 minuters avslappningsprogram i din nya fina ”säng”. Jag är som en ny människa. Jag återkommer snart för flera behandlingar. Bokar nog in sonen också, han behöver det. 

Jenny

Rekommenderar alla behandlingarna!
Just idag blir det andulleringsmadrassen.

Maud

Tusen tack Ingela för en helt underbar massage. Känner mig som en ny människa. Ger de bästa och varmaste rekommendationer för dina behandlingar, din personlighet och din fantastiska stuga. Kommer snart tillbaka!

Ann-Louise

Tack så jättemycket för den fantastiska lymfmassagen jag fick idag.
Kommer alldeles säkert tillbaka …. du får så klart alla stjärnor som finns av mig

Gunnel

Kan varmt rekommendera både Ingela och hennes massage! Professionellt bemötande, varma händer och ett mjukt och behagligt samtalsklimat. Har varit där många gånger och kommer definitivt att fortsätta gå till Ingela!

Lotta

Gav min sambo presentkort på massage hos Ingela och han är väldigt nöjd med både bemötande och massage. Ingela är en pärla!

Linda

Tack för en härligt avkopplande taktil massage! En lugn och så vacker miljö du har skapat!

Mia

Ingela är så duktig. Hon har ett så fint bemötande till människor och snäll och go. Jag önskar hon jobbade på min arbetsplats. Och det är sååå ombonat och mysigt när man kommer på behandling. Man känner sig såå välkommen!

Elisabeth

Ta dig tid. Unna dig. Du förtjänar det.