Kostrådgivning

Kostrådgivning

Rådgivning

Har Du värk? Är Du ofta trött och energilös? Har Du problem med magen? Har Du problem med sömnen? Några andra besvär? Har Du kanske gått många vändor inom sjukvården men ändå känner att det skaver och att Du inte mår bra? Känner Du Dig sjuk fast sjukvården inte hittar något fel på Dig? Man kan då kalla det att Du har en funktionell störning, organet är friskt men funktionen har hamnat i obalans. Det går att få ordning på men det krävs tid, tålamod och engagemang från Din sida. Ofta kan man märka tydliga resultat redan efter 12 veckor.

Är Du redo för en livsstilsförändring för att få må bättre?

Vi tittar på Din nuvarande hälsostatus och hur det ser ut med maten, sömnen, mage/tarm, stress/återhämtning och vart Du vill komma. Tillsammans gör vi upp en bra plan med åtgärder som hjälper Dig i rätt riktning. Jag finns med Dig på vägen och går bredvid. Ger Dig råd och coachar Dig. Men det är Du som behöver göra jobbet.

Grunden är naturlig, artegen kost. Glutenfritt, sockerfritt och utan tillsatser. Lågkolhydratkost med animaliska proteiner och naturliga fetter.

Välkommen att boka en tid hos mig eller hör av Dig om du har några frågor kring detta! Jag ser fram emot att få lära känna Dig och visa Dig i rätt riktning!

Ta dig tid. Unna dig. Du förtjänar det.