Hej och välkommen till min blogg! 🙂

Jag har tänkt komma igång så många gånger med att skriva i min blogg här på nya hemsidan sedan den blev färdig i maj men jag har liksom aldrig kommit till skott. Men NU är det dags! 🙂

Här tänker jag skriva emellanåt om olika saker som ligger mig varmt om hjärtat. Det blir förmodligen en hel del om hälsa, som jag ju jobbar med på olika sätt i mitt företag. Jag började intressera mig mer för just hälsa för några år sedan när jag fick en hjärnblödning. Det blev en wake up call för mig och det var då jag började söka kunskap och utbilda mig inom olika områden. Jag ville lära mig om lymfsystemet, om stress, kost och andning m m. Jag sög åt mig allt jag kunde hitta och gick flera gedigna utbildningar. 🙂 Jag ville skaffa mig kunskap så jag skulle kunna hjälpa människor på flera olika plan, som en helhet, och inte bara med massage och behandlingar.

Nu känner jag att jag har en stabil grund att stå på med min kunskaps-plattform och också egen erfarenhet efter att ha hjälpt mig själv till hälsa idag! Det har varit en lång och mödosam väg och jag har lärt mig massor under resans gång. Så nu jag ser med spänning fram emot framtiden och hoppas få möjlighet att hjälpa många människor att må bättre!

Nu i höst kommer jag gå en utbildning till. Det är en distansutbildning, en fördjupning i immunsystemet och inflammation, och det ser jag väldigt mycket fram emot. Att få lära mig mer kring hur vi stärker vårt fantastiska immunsystem och stärker vår tarmflora. Två viktiga bitar vad det gäller hälsa!

Jag hoppas ni vill följa mig här på bloggen. Ni är varmt välkomna att göra det!

Ha det gott tills vi ses här igen! 🙂

Ingela